Γήπεδα

Στο Tennis Hall-ACADEMY DIMITRIS PATSOURAKOS κατασκευάστηκαν σε πρώτη φάση 6 γήπεδα τένις: 4 γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και 2 χωμάτινα γήπεδα Clay Courts. Όλα τα γήπεδα μας είναι υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και εγκεκριμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF approved).
Επιπρόσθετα στα σχέδια μας είναι και η κατασκευή 2 κλειστών γηπέδων mini tennis(redcourt) όπου θα μπορούν να πραγματοποιηθούν προπονήσεις παιδιών ηλικίας 4-6 τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες.
Η Ακαδημία μας θέλοντας να προσφέρει στους φίλους της όσο το δυνατόν καλύτερες και αρτιότερες υπηρεσίες προχώρησε στην τοποθέτηση προβολέων LED τα οποία εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση επιβαρύνοντας ελάχιστα το περιβάλλον (Eco friendly).
Πλέον είναι η πρώτη Ακαδημία Τένις στην Λάρισα που χρησιμοποιεί προβολείς τύπου LED, με το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό παρέχοντας στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες αλλά και τα μέλη μας τη δυνατότητα να προπονούνται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.